Sediul DGASPC
telefon - 0239677839; 0239614583; 0339401218
fax - 0239694875
dgaspcbraila@gmail.com
Braila,str.Ghioceilor nr.8
Telefonul Copilului
telefon - 0239983;
Braila,str.Dobrogeanu Gherea nr.73A
Centrul de asistenta maternala profesionista
telefon - 0239686439; 0339401221
Braila, str Ana Aslan nr.20
Comisia de evaluare complexa persoane adulte cu handicap
telefon -0239613860; 0339401222
Braila, str. Piata Carpati nr.3
program cu publicul (luni - joi - orele 08.30-13.00)
Director general
marti si miercuri
orele 09 - 11
DGASPC BRAILA.jpg
Operator de date cu caracter personal nr.5598

protectia copilului si asistenta sociala

Complexul de servicii pentru copii cu dizabilitati ,,Pescarusul’’
Asigura protectia speciala a copiilor cu dizabilitati separati temporar sau defintiv de familia lor. Acest serviciu este format din trei centre de plasament si un centru de recuperare ( centrul de plasament ,,Mica Sirena’’ ; ,,Delfinul’’; ,,Nufarul’’ precum si centrul de recuperare).
Centrul cu module de tip familial ,,Floare de Colt’’
Asigura protectia speciala a copiilor/tinerilor cu dizabilitati separati temporar sau defintiv de familia lor. Acest serviciu este format din 4 casute de tip familial situate in judet ,,Panseluta’’; ,,Narcisa’’; ,,Lacramioara’’ si Locuintele protejate pentru tineri cu dizabilitati ,,Magnolia’’ si ,,Camelia’’ precum si un apartament de tip familial ,,Felix'' , localizate in orasul Faurei
Complexul de tip familial pentru copii cu dizabilitati ,,Surasul Copilariei’’
Asigura protectia speciala a copiilor/tinerilor cu dizabilitati, separati temporar sau defintiv de familia lor. Acest serviciu este format din 10 apartamente de tip familial integrate in comunitate.
Complexul de tip familial ,,Universul Copiilor’’
Asigura protectia speciala a copiilor/tinerilor separati temporar sau definitiv de familia lor. Acest serviciu este format din 9 apartamente si o casuta de tip familial, integrate in comunitate.
Complex de servicii pentru protectia in regim de urgenta a copilului, a cuplului mama-copil si a victimelor violentei in familie
Asigura asistenta si ingrijire , in sistem rezidential , in regim de urgenta pentru copii/tinerii separati de familie, pentru cuplurile mama-copil precum si pentru victimele violentei in familie. Acest serviciu este format din Centrul de plasament in regim de urgenta pentru copilul abuzat, neglijat, exploatat, Centrul maternal ,,Alexandra'' si Centrul de consiliere si gazduire pentru victimele violentei in familie in a carui structura intra doua apartamente de tip familial.
Centrul de ingrijire si asistenta pentru persoane adulte Braila
Asigura asistenta si ingrijirea, in sistem rezidential, persoanelor adulte cu handicap aflate in situaţie de dependenţă socială, pe perioadă nedeterminată.
Centrul de ingrijire si asistenta pentru persoane adulte Baraganu
Asigura asistenta si ingrijirea, in sistem rezidential, persoanelor adulte cu handicap aflate in situaţie de dependenţă socială, pe perioadă nedeterminată, situat in comuna Baraganu.

Ati dori mai multe informatii despre...

servicii oferite (207 | 21%)
protectia copilului (244 | 25%)

Sunteti multumiti de serviciile institutiei?

Da (66 | 22%)
Nu, nu sunt multumit (176 | 58%)
GTop.ro - cel mai complex monitor de statistici
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one